Proiecte interne

Organizatia noastra are experienta in implementarea proiecte cu tinerii, in special pentru cei din zona rurala, cu mai putine oportunitati.

Erasmus

Cunoasterea vine din depasirea limitelor, iar o mare bariera este lipsa de calatorii in afara tarii. Asociatia Ryma este partenera in proiecte Erasmus+, oferind posibilitatea tinerilor de a cunoaste Europa, a avea noi experiente si a lega noi prietenii cu alti tineri de peste hotare.

Sprijin local

Scopul nostru este de a ajuta tinerii din zona Sucevei sa isi descopere potentialul prin activitatile si opotunitatile ce noi le oferim.

Parteneri

La Ryma youth association credem ca munca in echipa aduce cele mai bune rezultate, asa ca lucram cu mai multi parteneri din domeniul lucrului cu tinerii pentru a oferi oportunitati cat mai variate

Echipa

Echipa RYMA

Valentin Curca

Valentin Curca

 • Presedinte

Cu o vasta experienta in voluntariat si educatie, Valentin a avut initiativa de a ajuta tinerii ce intampina greutati din comunitatea roma si zona rurala prin infiintarea ONG-ului RYMA.

Bretean Maria

Bretean Maria

 • Vice-presedinte

Asistent social provenind din comunitatea roma, a avut dorinta de a ajuta la dezvoltarea tinerilor si de a sprijini la intergrarea acestora prin activitatile intreprinse la RYMA.

 • Locatie

  Strada Zamca nr.17B, Suceava, Romania 720201

 • Telefon

  +40754799151

 • Email

  contact@romayouth.org